Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter om Palsternackan, vårt nya trygghetsboende

Publicerad 7 januari 2019

Det är inte långt kvar innan de två husen på Jungfrudansen står redo att ta emot de första hyresgästerna, i oktober 2019 närmare bestämt. Just nu pågår arbeten utvändigt på fasaden och invändigt med inredning. Uthyrning och visningar påbörjas i slutet av januari, under veckorna 4 och 5.

Nytt material
En ny broschyr är framtagen med mer information om Palsternackan, inspirationsbilder och information om boytor, hyresnivåer och annat som är bra att veta är framtagen. Här kan du titta i broschyren.

Det finns även möjlighet, för den nyfikne, att besöka vår miniutställning i entrén på vårt kontor på Skytteholmsvägen 39A. Där står en modell över de färdiga husen och materialtavlor som visar hur bland annat väggar och golv kommer att se ut. 

Följ projektet
På vår webbplats finns mer att läsa om Palsternackan. Du kan bl.a. kan ta del av bofaktablad som visar lägenheternas olika planlösningar, läsa de fullständiga hyresnivåerna för alla lägenhetstyper och följa bygget i realtid. Besöka gärna på vår webbsida och håll dig uppdaterad med vad som händer kring projektet.

Har du frågor, kontakta:
Kundtjänst
08-705 22 00
info@signalisten.se

Med vänlig hälsning
Marknadsavdelningen