Hoppa till huvudinnehåll

Sommarjobb för Solnaungdomar

Publicerad 10 juni 2022

Aktivitetsfixare_nyhet_2021_06_03.jpg

För tredje året i rad erbjuder Signalisten Solnaungdomar sysselsättning under sommaren. I projektet Aktivitetsfixarna ordnar ungdomar själva sina sommarjobb och skapar aktiviteter för både unga och gamla i våra bostadsområden. Vi är stolta över att ge ungdomar sommarjobb!

I sommar erbjuder Signalisten Solnaungdomar i åldrarna 16 till 20 år att under tre veckor sommarjobba som aktivitetsfixare. Ett självständigt och kreativt uppdrag där ungdomarna själva får komma med idéer kring vad de vill göra.

– Ungdomars sommarjobb är en viktig fråga för Solna stad. För tredje året upprepar därför Signalisten sin tidigare succé. Solnaungdomar får själva fixa sina sommarjobb och ordna aktiviteter för både unga och gamla. Vi är stolta över att Signalisten ger ungdomar sommarjobb. Det både utvecklar Solna och ger unga yrkeserfarenhet – en bra grund för att senare kunna etablera sig på arbetsmarknaden, säger Magnus Nilsson, styrelseordförande Signalisten.

Med start i slutet av juni blir det återigen lekar, pyssel, prova-på-idrott och annat skoj i Signalistens bostadsområden under ledning av sommarjobbande ungdomar. Läs mer om sommarens aktiviteter på sidan Aktivitetsfixare.

I år är sommarjobben tillsatta, men håll utkik efter nya möjligheter nästa år.

Aktivitetsfixare

Läs även på:

Linkedin

Facebook

Instagram