Hoppa till huvudinnehåll
Vitt lägenhetshus med rosa ränder och grön ram runt dörren. Buskar och grönska runt huset.

Agnesberg

Lägenheter461
Parkeringsplatser340
Förråd30

I Agnesberg bor du i trevliga och ljusa lägenheter från sent 1980-tal. Det finns flera parkstråk i området som även ligger nära natur.

Här finns förskolor, restauranger och grönområdena Järva, Ursvik samt Ulriksdal. På gångavstånd ligger även Råstasjön och Lötsjön. Från Agnesberg har du nära till Friends Arena och Mall of Scandinavia som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, sport och underhållning. I angränsande Bagartorp finns plaskdamm, livsmedelsbutik och träningscenter.

Kommunikationer och parkering

Agnesberg ligger i nära anslutning till Ulriksdals pendeltågsstation. Resan med pendeltåg in till Stockholms central tar knappt 10 minuter och det går flera tåg i timmen. Från pendeltågsstationen avgår även bussar med tvärförbindelser.

Signalisten hyr ut garageplatser i området. Utöver våra parkeringsplatser går det att parkera på gatan med tillstånd för boendeparkering. Ansök om boendeparkering hos Solna stad.

Boendeparkering (solna.se)

Fastigheterna

Ägare: Bostadsstiftelsen Signalisten
Adress: Tunvägen 1–15, 23–39, 2–26
Arkitekter: Håkan Brunnberg, Olle Bäckström och Gun Ahlström
Inflyttning: 1988–89

Adress: Fridensborgsvägen 9–17
Arkitekt: Mats Carlsson, Lindberg Stenberg Arkitekter AB
Inflyttning: 2010

Du har inte valt att godkänna Google Maps-kakor, och därför kan vi inte visa kartan som ska vara här.

Öppna cookie-inställningarna med knappen nedan om du vill justera dina val, eller öppna kartan i nytt fönster genom att klicka på denna länk.