Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Bagartorp centrum

StadsdelBagartorp
BoendeformHyresrätt
Lägenheter130
Byggstartprel 2023

Signalistens planer på att bygga två nya höghus i Bagartorp centrum är en del av Solna stads utveckling av Bagartorp till en levande och sammanhållen stadsdel, med fler bostäder, torg och stråk. I anslutning till Signalistens hus planerar Besqab att bygga lamellhus om sex våningar med cirka 100 lägenheter.

Vi bygger nytt

De 130 nya lägenheterna som ska byggas är fördelade på två höghus i Bagartorp centrum, 17 våningar i ena huset och åtta våningar i det andra. Lägenheterna kommer att vara 1:or – 4:or och på bottenplan planeras det för verksamhetslokaler. Tre byggnader kommer att rivas och anslutande parkering kommer att nyttjas för att ge plats åt den nya bebyggelsen. Gångtunneln kommer att ersättas av gångfartsområde över gatan.

Nuläge

Den 24 maj antogs detaljplanen för den planerade nyproduktionen i Solna stads kommunfullmäktige. På Solna stads webbplats du läsa mer om detaljplaneprocessen och ta del av planhandlingar.

Om bagartorp centrum på solna.se

Du har inte valt att godkänna Google Maps-kakor, och därför kan vi inte visa kartan som ska vara här.

Öppna cookie-inställningarna med knappen nedan om du vill justera dina val, eller öppna kartan i nytt fönster genom att klicka på denna länk.

Frågor och svar