Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Skiss på nybyggda höghus framför en tågstation.

Bagartorp centrum

StadsdelBagartorp
BoendeformHyresrätt
Lägenheter130
Byggstartprel 2024

Signalistens planer på att bygga två nya höghus i Bagartorp centrum är en del av Solna stads utveckling av Bagartorp till en levande och sammanhållen stadsdel, med fler bostäder, torg och stråk.

Vi bygger nytt

De 126 nya lägenheterna som Signalisten ska bygga är fördelade på två höghus i Bagartorp centrum, 17 våningar i ena huset och åtta våningar i det andra. Lägenheterna kommer att vara 1:or–4:or och på bottenplan planeras det för verksamhetslokaler. Tre byggnader kommer att rivas och anslutande parkering kommer att nyttjas för att ge plats åt den nya bebyggelsen. Gångtunneln kommer att ersättas av gångfartsområde över gatan.

Nuläge

Signalisten arbetar med planering och förberedelser inför upphandlingen av en byggentreprenör för projektet.

Du har inte valt att godkänna Google Maps-kakor, och därför kan vi inte visa kartan som ska vara här.

Öppna cookie-inställningarna med knappen nedan om du vill justera dina val, eller öppna kartan i nytt fönster genom att klicka på denna länk.