Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

Signalen – vår hyresgästtidning

Signalen är vår hyresgästtidning som kommer ut en gång i kvartalet. Här samlar vi våra senaste, intressantaste och viktigaste nyheter i en tidning som delas ut till alla våra bostadshyresgäster.

Årets sista hyresgästtidning Signalen distribueras till alla bostadshyresgäster från och med 15 december. Det finns såklart att ladda ner på den här webbsidan för att läsa den digitalt.

Vi har tagit emot många frågor om relining och i det här numret reder vi ut vad det är och hur vi ser på användningen av den spännande tekniken. Du läser också om hur du kan fira en brandsäker jul och var du egentligen ska slänga julskräpet efter allt julfirande. Det och mycket mer finns att läsa i detta nydesignade nummer. God läsning!

Medverka i Signalen

Vi vill gärna att våra hyresgäster ska synas mer i hyresgästtidningen. Om du vill vara med kan du svara på nedan tre frågor och mejla svaren till: redaktion@signalisten.se. Ange ”Hyresgäst i tidningen” på ämnesraden. Du kan också posta ett brev till adressen: Signalisten, Box 1104, 171 22 Solna. Märk kuvertet: ”Hyresgäst i tidningen”.

Frågorna vi vill att du svarar på är:

  1. I vilket område bor du och sedan hur länge?
  2. Vad är det absolut bästa med ditt bostadsområde?
  3. Vad tycker du skulle kunna bli ännu bättre?

Har du andra tips, frågor eller synpunkter till Signalen kan du e-posta redaktionen. Du når oss på redaktion@signalisten.se.

Senaste numret

Frågor och svar