Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

Fotboll ligger på gräsmatta och en inklippt bild på hyresgästtidningen Signalen ligger på vänster bildhalva.

Signalen – vår hyresgästtidning

Senaste numret av hyresgästtidningen Signalen

Signalen är vår hyresgästtidning som kommer ut en gång i kvartalet. Här samlar vi våra senaste, intressantaste och viktigaste nyheter i en tidning som delas ut till alla våra bostadshyresgäster.

I första numret 2021 får du följa med på besök hos en av våra lokalhyresgäster, Stockholms Fotbollförbund, och får veta mer om deras verksamhet som de bedriver från kansliet på Västra vägen. Vi berättar mer om händelseutvecklingen i våra renoveringsprojekt, där vi bland annat ingått i ett samrådsavtal med Hyresgästföreningen och ett avtal om hyresnivå efter ombyggnation i Gunnarbohuset i Bagartorp. Läs också om aktivitetsfixare sommaren 2021 där uttagningarna har startat, och om hur vi brukar göra fint på våren när snö och vinterkyla drar sig undan.

Medverka i Signalen

Vi vill gärna att våra hyresgäster ska synas mer i hyresgästtidningen. Om du vill vara med kan du svara på nedan tre frågor och mejla svaren till: redaktion@signalisten.se. Ange ”Hyresgäst i tidningen” på ämnesraden. Du kan också posta ett brev till adressen: Signalisten, Box 1104, 171 22 Solna. Märk kuvertet: ”Hyresgäst i tidningen”.

Frågorna vi vill att du svarar på är:

  1. I vilket område bor du och sedan hur länge?
  2. Vad är det absolut bästa med ditt bostadsområde?
  3. Vad tycker du skulle kunna bli ännu bättre?

Har du andra tips, frågor eller synpunkter till Signalen kan du e-posta redaktionen. Du når oss på redaktion@signalisten.se.

Frågor och svar